Crossfit Indoor

CrossFit is

CrossFit Indoor

Wat is crossfit Indoor?

CrossFit heeft als doel om je algehele fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid zijn allemaal belangrijk om jouw fitheid te omschrijven. Wij werken hieraan door middel van constant gevarieerde workouts met functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit. Onze intentie is niet dat men in overal de beste in wordt, maar overal goed in wordt.

Plan een gratis proefles

3 + 13 =

“We will be fitter”

Met het gevarieerde programma zorgen wij ervoor dat geen les hetzelfde is. Oefeningen, herhalingen, gewichten, cardio, oefeningen op lichaamsgewicht, oefeningen met externe lading en de duur van de workouts variëren van dag tot dag. Daarmee zorgen wij ervoor dat het lichaam en geest elke dag een nieuwe prikkel krijgt.

Met CrossFit Indoor richten wij ons meer op de individuele vaardigheden. Deadliften, hardlopen, optrekken, op je handen staan etc. etc. Hierdoor kan men goed op hun eigen gezondheidsdoelen richten. Denk hier bijvoorbeeld aan: Sterker-, leniger- en sneller worden.

Met CrossFit wordt er teruggegaan naar de basis en wordt er gewerkt met functionele bewegingen. Met functionele bewegingen wordt bedoeld dat deze bewegingen terug te vinden zijn in ons dagelijks leven.

CrossFit is zwaar, daar kan je niet omheen. Een lesuur bestaat uit 50min met daarin intensieve workouts die meestal tussen de 5 en 20 minuten duren bereik je de beste resultaten. Hoge intensiteit is voor iedereen wat anders, daarom zijn onze workouts op ieders niveau aan te passen. Jong of oud, dik of dun, militair of huismoeder, geblesseerd of niet – iedereen werkt bij ons aan hetzelfde doel: fitter worden. En fitter worden doen wij vooral samen, we helpen elkaar door de workouts heen.

Wij willen met CrossFit iedereen zo fit en gezond mogelijk te maken. Dit doen wij door met elkaar samen te werken, je staat echter sterker met z’n allen dan in je eentje. Tevens streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van lesgeven en persoonlijke aandacht staat daarbij voorop. CrossFit TX vraagt dus ook veel van onze coaches om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

5
{CrossFit TX is een box met een hele goede en positieve sfeer. De trainers zijn vakkundig en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Ga hier altijd met veel plezier naar toe!
Mohcine
5
{CrossFit TX biedt zoveel meer dan crossfit alleen, naast de goede faciliteiten ontvang je een mooie mix aan professionaliteit, begeleiding én vakmanschap. Een aanrader voor iedereen die graag sport op eigen niveau, voor jong én oud!
Michiel
5
{Toen ik begon bij CrossFitTX had ik niet gedacht hier nu nog te sporten. Immers had ik het nog nooit ergens (lees sportschool) lang volgehouden. Maar ondertussen ben ik een aantal jaar verder, sport ik vaker dan ooit en voel ik mij goed. Bij TX ben je geen nummer maar is er persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een liefdevolle schop onder de kont. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke club sporters bij elkaar waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten.
Denice
CrossFit TX Zoetermeer - de box voor iedereen
5
{In de reguliere sportschool kwam ik niet verder met mijn doelen, sterker worden mentaal en fysiek. Deadliften ging moeizaam qua gewicht omhoog, squatten bleef ik hangen op hetzelfde gewicht, mijn conditie verbeterde niet zoals ik wilde... frustrerend! Vooroordeel stond altijd als snel klaar als iemand het had over Crossfit, totdat een goede vriendin van mij zei dat ik eens een proeflesje mee moest doen bij Crossfit TX. In januari 2020 ben ik begonnen en ik viel al gelijk in een "warm bad". Professionele opgeleide coaches, die overigens nog steeds van alles aan het studeren zijn om zelf ook het uiterste overal uit te halen. Mijn conditie ging al vrij snel vooruit, ik werd sterker, ik sliep beter en voelde mij steeds fitter. "Samen sta je sterker" is een van de vele quotes die Crossfit TX gebruikt. Je bent niet alleen, de mede leden van Crossfit TX dragen er vaak ook aan bij dat je in de groep net een stapje verder gaat en je grenzen verlegd. Nu een jaar verder ben ik gestart met personal training van coach Jody. Fysieke maar ook voor een groot deel mentale coaching waarbij er echt wordt gekeken naar "jou" als persoon. Mijn doelen zijn vastgelegd, er wordt veel en er wordt veel geëvalueerd. Kortom, ik kan Crossfit TX niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse bezigheden, het maakt mij sterk zowel fysiek als mentaal.
Gabriëlle
Gabrielle - CrossFit TX Zoetermeer
5
{Na lang in verschillende sportscholen getraind te hebben, was ik uiteindelijk op zoek naar iets anders. Ik heb lang op hoog niveau gepowerlift. Dit is vooral gericht op kracht, maar niet op je algehele fitheid. Daarom ben ik verder gaan zoeken en zo kwam ik terecht op CrossFit. Na de eerste proefles bij CrossFit TX was ik gelijk verslaafd! Zowel de coaches als de leden laten iedereen zich direct welkom voelen. Het is een supergezellige box waar hard getraind wordt, maar ook zeker veel gelachen. Niemand wil hier beter worden dan een ander, maar juist het beste in elkaar naar boven halen.

De coaches zijn erg betrokken bij elk lid en hebben ontzettend veel kennis in huis om de leden zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Ik raad iedereen aan om hier te komen trainen. Gegarandeerd het leukste uitje van de week!

Inge
Inge - CrossFit TX Zoetermeer
5
{Iets meer dan een jaar ben ik nu lid van TX. Ik ga met veel plezier naar iedere les. De sfeer is echt heel gezellig en ontspannen. De lessen zijn leuk en professioneel. De coach zijn stuk voor stuk gemotiveerd, professioneel en fanatiek. Er is ruimte voor humor maar er wordt goed op techniek gelet. Ik vind de combinatie en sfeer waarbij er onderling lekker ontspannen kan worden gelachen, maar tijdens de workout serieus en goed getraind en gesport wordt echt ideaal. Tijdens iedere work-out gaat een ieder op zijn eigen manier en niveau stuk. Ik vind het echt een ontzettend goeie leuke leuke box!
Haico
5
{Met toch wat zenuwen ben ik ruim 4 jaar geleden met een proefles bij CrossFit TX Zoetermeer gestart. Maar wat voel ik mij hier thuis, elk niveau is mogelijk, er is tijd voor een grap en het belangrijkste, ik heb geen schouderklachten meer. Dit omdat er goed op je houding wordt gelet en ook of de oefening wel haalbaar is als er klachten zijn. Hoop nog jaren hier te sporten!
Nathalie