Crossfit Indoor

CrossFit is

CrossFit Indoor

Wat is crossfit Indoor?

CrossFit heeft als doel om je algehele fitheid te verbeteren en je klaar te maken voor elke fysieke uitdaging die het leven te bieden heeft. Uithoudingsvermogen, kracht, conditie, flexibiliteit, snelheid, coördinatie, wendbaarheid, evenwicht en nauwkeurigheid zijn allemaal belangrijk om jouw fitheid te omschrijven. Wij werken hieraan door middel van constant gevarieerde workouts met functionele bewegingen, uitgevoerd op een hoge intensiteit. Onze intentie is niet dat men in overal de beste in wordt, maar overal goed in wordt.

Plan een gratis proefles

12 + 14 =

“We will be fitter”

Met het gevarieerde programma zorgen wij ervoor dat geen les hetzelfde is. Oefeningen, herhalingen, gewichten, cardio, oefeningen op lichaamsgewicht, oefeningen met externe lading en de duur van de workouts variëren van dag tot dag. Daarmee zorgen wij ervoor dat het lichaam en geest elke dag een nieuwe prikkel krijgt.

Met CrossFit Indoor richten wij ons meer op de individuele vaardigheden. Deadliften, hardlopen, optrekken, op je handen staan etc. etc. Hierdoor kan men goed op hun eigen gezondheidsdoelen richten. Denk hier bijvoorbeeld aan: Sterker-, leniger- en sneller worden.

Met CrossFit wordt er teruggegaan naar de basis en wordt er gewerkt met functionele bewegingen. Met functionele bewegingen wordt bedoeld dat deze bewegingen terug te vinden zijn in ons dagelijks leven.

CrossFit is zwaar, daar kan je niet omheen. Een lesuur bestaat uit 50min met daarin intensieve workouts die meestal tussen de 5 en 20 minuten duren bereik je de beste resultaten. Hoge intensiteit is voor iedereen wat anders, daarom zijn onze workouts op ieders niveau aan te passen. Jong of oud, dik of dun, militair of huismoeder, geblesseerd of niet – iedereen werkt bij ons aan hetzelfde doel: fitter worden. En fitter worden doen wij vooral samen, we helpen elkaar door de workouts heen.

Wij willen met CrossFit iedereen zo fit en gezond mogelijk te maken. Dit doen wij door met elkaar samen te werken, je staat echter sterker met z’n allen dan in je eentje. Tevens streven wij naar een zo hoog mogelijke kwaliteit van lesgeven en persoonlijke aandacht staat daarbij voorop. CrossFit TX vraagt dus ook veel van onze coaches om jullie zo goed mogelijk van dienst te zijn.

5
{Toen ik begon bij CrossFitTX had ik niet gedacht hier nu nog te sporten. Immers had ik het nog nooit ergens (lees sportschool) lang volgehouden. Maar ondertussen ben ik een aantal jaar verder, sport ik vaker dan ooit en voel ik mij goed. Bij TX ben je geen nummer maar is er persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een liefdevolle schop onder de kont. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke club sporters bij elkaar waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten.
Denice
CrossFit TX Zoetermeer - de box voor iedereen
5
{Na mijn zwangerschap was ik behoorlijk aangekomen en had last van met name mijn rug. Ik had ook geen motivatie, nergens zin in en zat niet lekker in mijn vel. Ik moest gaan sporten maar wist niet hoe of wat en wilde niet bij een gewone sportschool gaan waarvan ik wist dat ik toch niet zou gaan. Mijn moeder was ongeveer een jaar bij TX Crossfit bezig en ik zag haar letterlijk elke week veranderen, lichamelijk, mentaal en ze werd steeds fitter en fitter. Ze vertelde enthousiast over het sporten, de begeleiding en motivatie die ze kreeg. En dat het helemaal niet uitmaakt of je nou een beginner of ervaren sporter bent maar dat het erom gaat dat je ervoor gaat. Na een proefles geboekt te hebben was ik om. Jody en Myrthe geven zo leuk en gaaf les. Zij hebben altijd wel een alternatief als je iets niet kan en hebben veel geduld. De lessen zijn leuk, pittig, strak maar ook gezellig. De lessen zijn nooit hetzelfde waardoor het nooit saai is en je altijd uitkijkt naar de volgende les. Ik ben zelfs sinds kort een PT traject gestart om de techniek beter onder de knie te krijgen en mezelf een boost te geven. Jody en Myrthe hebben zich ook niet door Corana laten tegenhouden, ze hebben van alles verzonnen om ons in beweging te houden. Zondag vaste prik in het park en verder buiten de Box. Zelfs regen, sneeuw, hagel houden mij niet tegen. Ik zou nooit meer wat anders willen. Jody & Myrthe hartelijk dank en ik hoop op nog vele mooie sportjaren samen.
Rochelle
CrossFit TX Zoetermeer - de box voor iedereen
5
{In de reguliere sportschool kwam ik niet verder met mijn doelen, sterker worden mentaal en fysiek. Deadliften ging moeizaam qua gewicht omhoog, squatten bleef ik hangen op hetzelfde gewicht, mijn conditie verbeterde niet zoals ik wilde... frustrerend! Vooroordeel stond altijd als snel klaar als iemand het had over Crossfit, totdat een goede vriendin van mij zei dat ik eens een proeflesje mee moest doen bij Crossfit TX. In januari 2020 ben ik begonnen en ik viel al gelijk in een "warm bad". Professionele opgeleide coaches, die overigens nog steeds van alles aan het studeren zijn om zelf ook het uiterste overal uit te halen. Mijn conditie ging al vrij snel vooruit, ik werd sterker, ik sliep beter en voelde mij steeds fitter. "Samen sta je sterker" is een van de vele quotes die Crossfit TX gebruikt. Je bent niet alleen, de mede leden van Crossfit TX dragen er vaak ook aan bij dat je in de groep net een stapje verder gaat en je grenzen verlegd. Nu een jaar verder ben ik gestart met personal training van coach Jody. Fysieke maar ook voor een groot deel mentale coaching waarbij er echt wordt gekeken naar "jou" als persoon. Mijn doelen zijn vastgelegd, er wordt veel en er wordt veel geëvalueerd. Kortom, ik kan Crossfit TX niet meer wegdenken uit mijn dagelijkse bezigheden, het maakt mij sterk zowel fysiek als mentaal.
Gabriëlle
Gabrielle - CrossFit TX Zoetermeer
5
{Na lang in verschillende sportscholen getraind te hebben, was ik uiteindelijk op zoek naar iets anders. Ik heb lang op hoog niveau gepowerlift. Dit is vooral gericht op kracht, maar niet op je algehele fitheid. Daarom ben ik verder gaan zoeken en zo kwam ik terecht op CrossFit. Na de eerste proefles bij CrossFit TX was ik gelijk verslaafd! Zowel de coaches als de leden laten iedereen zich direct welkom voelen. Het is een supergezellige box waar hard getraind wordt, maar ook zeker veel gelachen. Niemand wil hier beter worden dan een ander, maar juist het beste in elkaar naar boven halen.

De coaches zijn erg betrokken bij elk lid en hebben ontzettend veel kennis in huis om de leden zowel fysiek als mentaal sterker te maken. Ik raad iedereen aan om hier te komen trainen. Gegarandeerd het leukste uitje van de week!

Inge
Inge - CrossFit TX Zoetermeer
5
{Professionele maar ook gezellige crossfit box. No nonsense, lekker trainen en geen arrogant gedoe. Iedereen komt hier om te trainen, zichzelf te ontwikkelen en PR doelen te halen, niet om gezien te worden. Naast uitdagende WOD's en technieklessen is er echter ook ruimte voor gezelligheid en een persoonlijke touch vanuit de trainers, en dat is dan ook zeker 1 van de redenen dat ik hier met liefde kom trainen! Daarnaast merk je fysiek meteen aan jezelf dat je met sprongen vooruit gaat , en is het heel gaaf om te zien hoe je kracht en techniek zich ontwikkelen door naar de crossfit te gaan. I'm addicted 😉
Birgit
Birget - CrossFit TX Zoetermeer
5
{In twee jaar tijd ben ik twee keer geopereerd aan mijn schouder. Ik had weinig vertrouwen in het herstel, uberhaupt dat ik ooit nog (zware) fysieke sport activiteiten zoals voetbal en/of wintersport zou kunnen beoefenen. Maar toen kwam ik in aanraking met CrossFit TX. Naast dat ik gelijk een professionele maar ook hele vriendelijke indruk kreeg van de traininers Jody en Myrthe, heb ik de afgelopen 1,5 jaren continue advies op maat gekregen. Zij hebben mij non-stop gesteund en perfect begeleid. Ik ben nu fitter er sterker dan ooit! Jody en Myrthe, enorm bedankt voor jullie geleverde werk!
Fawad