CrossFit is

CrossFit Masters

Wat is CrossFit Kids?

CrossFit Kids is een geweldig programma voor kinderen vanwege de grote verscheidenheid aan disciplines. Hierbij beginnen zij met het aanleren van de basis fysieke vaardigheden naar sportieve vaardigheden. Het gaat van gewichtheffen tot gymnastiek.

Kinderhersenen zijn als kleine sponzen, ze popelen om neurologische verbindingen aan te leggen en aanpassingen te maken. Deze verbindingen in de hersenen komen als reactie op de prikkels. Hoe meer kinderen worden blootgesteld aan allerlei dingen als ze jong zijn, des te meer neurologische aansluitingen kunnen ze ontwikkelen en behouden de rest van hun leven.

Plan een gratis proefles

“We learn, We addapt”

Hoe jonger de leeftijd hoe meer de les in een spelvorm wordt gegeven. Dit houdt in dat het programma qua lessen per leeftijdsgroep veranderd. Het wordt een “Way of life”. Van spelvorm naar volwassenheid. Zo leren de kids op een leuke en verantwoorde manier gezonder, fitter en sterker worden.

De worden kids assertiever, hebben meer zelfvertrouwen en durven meer te onder nemen. Daarnaast kan het programma in combinatie met een gezonde levensstijl sterkere spieren en botten, een gezondere lichaamscompositie, minder kans op overgewicht, minder risico op het ontwikkelen van diabetes type 2 en een gezondere bloeddruk en cholesterolgehalte opleveren.