Masters in Crossfit

Verbreed je comfortzone

VERLEG JE FYSIEKE EN MENTALE GRENZEN

CrossFit is

CrossFit Masters

Wat is crossfit Masters?

Met CrossFit Masters wordt bedoeld dat het een programma is voor leden van een bepaalde leeftijd. Wij gebruiken de naam “Masters” omdat wij deze mensen zien als diegene een heel leven voor hun hebben en wij ze zie als onze leermeesters van het leven zijn.

CrossFit Masters bij CrossFit TX Zoetermeer

Plan een intake

“We can, we will”

CrossFit Masters bij CrossFit TX Zoetermeer

Net zoals bij het CrossFit Kids programma houden wij rekening met de leeftijd van onze leden. Dit heeft puur te maken met de fase van het leven waar men in fungeert. Dat wil zeggen dat men anders belastbaar is in een bepaalde leeftijdscategorie. Dit doen wij niet om iemand in hokjes te plaatsen maar iedereen zo goed mogelijk te willen coachen, om het beste uit diegene te halen voor zo goed mogelijk resultaat te boeken.

Door het programma is kleine lessen aan te bieden is er veel aandacht voor de leden. Het doel is dus ook om met deze leden fitter te worden. Want het is een feit dat iedereen op een positieve manier kan adapteren of te wel vitaler kan worden. Ongeacht je leeftijd.

5
{Ik sport hier al 7 jaar, en ga hier nog steeds 3x/week met heel veel plezier en motivatie heen. Zeer afwisselende lessen voor ieders niveau, met heel veel aandacht voor techniek. En iedereen helpt elkaar je doel te bereiken!
Marianne
5
{Na mijn maagverkleining (Obesitas) ruim 2 jaar geleden wilde ik lekker gaan sporten, mijn mind set wat eten betrof was goed, ik moest alleen nog van de bank zien af te komen om lekker te gaan bewegen. Nu was sporten echt niet mijn ding en had ook zoooo geen zin in een FitForFree achtige sportschool. Mijn vriendin Dascha die sportte al een tijdje bij Crossfit TX onder leiding van Jody en Myrthe en had goede verhalen over de Box. Op een dag een gratis proefles geboekt en dat is goed bevallen. Maar omdat ik toch wel van "ver" kwam heeft Jody toen besloten om een "veteransles" te creëren zodat mensen zoals ik lekker konden beginnen met sporten. Na 9 maanden was ik zover dat ik mee kon doen met de "gewone" lessen. Dit was echt ook heel leuk en heel anders.Het fijne van de lessen vind ik echt dat je op je eigen niveau bezig kan zijn, zijn doen aan "scalen" en op deze manier blijf je jezelf ook uitdagen. Jody en Myrthe hebben mij heel goed gemotiveerd en gesteund. Geen een les is hetzelfde, elke les is weer een uitdaging waardoor je nooit een saaie les hebt en je met tegenzin gaat sporten. Mijn dochter Rochelle en zoon Yuri zijn ook lid geworden van TX. Zij vinden het sporten ook heel gaaf bij Jody en Myrthe. Mijn zoon en dochter willen allebei totaal iets anders en daar krijgen ze precies wat ze willen. De een wil groot worden en de ander wil afvallen. Zij zagen met wat voor plezier ik ging sporten en kregen er ook zin in. Tijdens de eerste lockdown kregen we elke dag een filmpje om thuis te oefenen en we hebben buiten les gehad op de parkeerplaats van de Box. Dit was ook weer heel leuk. Met zijn 3en hebben wij veel gesport. Ook mentaal werden wij in die periode gesteund. Er was veel contact via Social Media, telefoon en Whatsapp. Sinds kort zijn er ook weer nieuwe lessen, buiten in het park. Dit is ook zo leuk, en weer wat anders. Momenteel volg ik samen met mijn dochter een PT traject, zondag in het park en nog 2x door de weeks. Ik kan wel nu wel concluderen dat ik van de bank naar 4x in de week sporten ben gegaan. In totaal ben ik ruim 45 kilo afgevallen, en ik weet niet hoeveel centimeters in totaal. Ik kan nu ook zeggen SPORTEN IS ECHT MIJN DING. Dank je wel Jody en Myrthe!
Fauzia
CrossFit Masters bij CrossFit TX Zoetermeer
5
{Sporten is voor mij zeer belangrijk en kan niet zonder. Voordat ik met crossfit begon, nu zo'n anderhalf jaar geleden, heb ik aan voetbal en hardlopen gedaan. Dit doe ik trouwens nog steeds. Ook deed ik aan fitness(vooral op kracht gericht). In plaats van fitness wilde ik iets doen waar meer afwisseling in voor kwam(kracht, lenigheid, enz.). Mede door een enthousiaste vriend kwam ik uit bij Crossfit TX. Dit bleek een prima keuze. De passie en toewijding van Myrthe en Jody "pakt" je meteen. De lessen zijn afwisselend, vakkundig en veiligheid staat voorop. Voor elk lid hebben zij aandacht en zijn zeer sociaal betrokken. In de corona-periode hebben zij een ieder benaderd en gemotiveerd in beweging te blijven. Constant zijn zij bezig het aanbod uit te breiden en de leden hierin mee te krijgen. Twijfel je of crossfit iets voor jou is? Neem een proefles bij TX! De drempel is veel lager dan jij denkt.
Erik