Vacature CrossFit Coach

Wij zijn op zoek naar een CrossFit Coach die ons team kan ondersteunen en versterken.

Als CrossFit Coach wordt je verantwoordelijk voor het begeleiden van volwassenen tijdens de WOD’s en eventuele “Specialty’s classes’. Je focus ligt op de veiligheid waarborgen van onze atleten, ze nieuwe skills aanleren/verbeteren en ervoor zorgen dat ze op hun eigen niveau de juiste prikkel ervaren. Je adviseert, motiveert en helpt atleten om stap voor stap op een veilige manier naar hun doelen te werken.

DIT IS WAT WE VAN JE VERWACHTEN
Je bent iemand die gemakkelijk voor een groep staat en op een leuke interactieve manier de hele groep betrekt bij je les. Je bent gedisciplineerd, punctueel maar houdt ook van een lolletje. Je geeft elke atleet aandacht, ongeacht niveau.

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal CrossFit Level 1
  • Het lesgeven aan Kids/Teens is een pre
  • Certificaten als Kids, Weightlifting, Gymnastics etc. zijn een pre
  • Je hebt (ruime) ervaring in het coachen van klanten
  • Je hebt (ruime) ervaring in het lesgeven aan klanten

DIT BIEDEN WE JOU
Wij bieden je meerdere uren per week aan. Wij hebben veel doorgroei mogelijkheden die we in een gesprek kunnen toelichten.
 
Voordat je bij ons aan de slag gaat nemen we je aan de hand mee en laten we je zien hoe onze processen lopen en hoe wij onze lessen aanpakken. Je leert onze visie en kunt rustig in dribbelen voordat je zelf aan de bak gaat.

DIT IS WAAR CROSSFIT TX VOOR STAAT
CrossFit TX is gym waar het fysiologisch oogpunt vooraan staat. Hier wordt mee bedoeld dat wij eerst werken aan de motoriek, mobiliteit, stabiliteit en flexibiliteit voordat er zware gewichten of te wel moeilijke ‘skills’/vaardigheden worden toegepast aan een atleet. De gezondheid van onze atleten is voor ons een centraal en de sportieve kant op de 2e plaats. Op deze manier willen wij onze leden zo goed mogelijk begeleiden, inspireren en adviseren naar een gezondere en fittere levensstijl.

Wij gebruiken de programmering van CrossFit zelf, ‘CAP’ (CrossFit Affiliate Programming). Dit is een goede programmering voor de atleten die alles van af het begin moeten leren maar ook voor de competitieve atleten. Daarnaast is het ook vooral een leerzame programmering zodat zij ons met de nieuwste/laatste bevindingen in CrossFit ons op de hoogte houden.
 
We staan voor goede begeleiding en aandacht. We zijn een box waar iedereen welkom is en waar iedereen elkaar begroet. We zijn met alle leden en coaches community. Hiermee wordt aangegeven dat wij allemaal hetzelfde zijn en WIJ elkaar helpen om beter te worden.

ZO KUN JE ONS BEREIKEN
Heb jij interesse om je als CrossFit coach bij ons team aan te sluiten en door te ontwikkelen? Stuur dan een mail naar team@crossfittx.nl met je CV en motivatie.