Ons aanbod

CrossFit Indoor

CrossFit bestaat uit constant gevarieerde functionele bewegingen die met relatief hoge intensiteit worden uitgevoerd. Alle CrossFit-trainingen zijn gebaseerd op functionele bewegingen en deze bewegingen weerspiegelen de beste aspecten van gymnastiek, gewichtheffen, hardlopen, roeien en meer. Dit zijn de kernbewegingen van het dagelijks leven.

“We will be fitter”

CrossFit Outdoor

Hier wordt de methode van CrossFit ook toegepast. Echter zit er bij dit programma een militaire sausje overheen. Naast de fysieke prikkels wordt er in dit programma in een groep gewerkt en ligt de nadruk op teambuilding en het mentale component

 

“We lead the way”

CrossFit Kids

CrossFit Kids leert de CrossFit-methodiek aan kinderen tussen de 3 en 18 jaar oud. Voordat je kunt lopen, moet je leren staan. Met als uitgangspunt de dagelijkse functionele beweging,  legt CrossFit Kids de nadruk op het correct uitvoeren van de beweging maar dan op een speelse manier. Actief zijn en nieuwe vaardigheden aanleren kan een positief effect hebben op de leerresultaten van kinderen. Naast dat kinderen fysiek weerbaarder worden zal dit ook op het mentaal vlak gebeuren.

“We learn and adapt”

CrossFit Masters

Bij dit programma is de CrossFit Methode niet anders, behalve dat deze speciaal geprogrammeerd is voor senioren. Rekening houdend met de fysieke, mentale en ook de neurologische aspecten op bepaalde leeftijd. Wat het wel anders maakt is de intensiteit, een kleinere groep en daardoor een directere begeleiding.

“We can, We will”

CrossFit is

Plan een gratis proefles

CrossFit TX Zoetermeer - Beat your Excuse

Waar begin ik?

Je maakt de eerste stap door het e-book “3 stappen naar een fitter leven” te downloaden. Daarna nemen wij contact met je om een proefles in te plannen.

Ervaren en sfeer proeven

Een foto zegt meer dan dan 1000 woorden maar een proefles is een ervaring. Na zo’n les kan jij goed bepalen of deze CrossFit box bij jou past

Wordt SAMEN fit!

Nadat je er achter bent gekomen dat dit de sfeer is, de mensen zijn en / of wel de CrossFit box is dan gaan wij SAMEN fit worden

Kom jij maar niet van die bank af?

SAMEN energiek en fit
En op je eigen niveau

Iedereen moet ergens beginnen, dat hebben wij ook moeten doen. Het enige wat jij hoeft te doen is starten
en wij helpen je verder in dit proces. Ongeacht je niveau, wij worden samen sterker, fitter en gezonder.

“Be part of the TX family”

Met onze visie en methode hoef je geen atleet te zijn om fit te worden. Iedereen (jij dus ook) kan met onze
werkwijze alles uit zichzelf halen om een betere versie van jezelf te worden

Kom in
actie

Stap 1

Neem contact op

Stap 2

Plan een proefles

Stap 3

Wordt fit

Prijzen

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze lessen. Daarom…ben je na een maand niet tevreden dan krijg je gegarandeerd en zonder moeilijke vragen je geld direct teruggestort

guarantee
5
{CrossFit TX is een box met een hele goede en positieve sfeer. De trainers zijn vakkundig en stimuleren je om het beste uit jezelf te halen. Ga hier altijd met veel plezier naar toe!
Mohcine
5
{CrossFit TX biedt zoveel meer dan crossfit alleen, naast de goede faciliteiten ontvang je een mooie mix aan professionaliteit, begeleiding én vakmanschap. Een aanrader voor iedereen die graag sport op eigen niveau, voor jong én oud!
Michiel
5
{Toen ik begon bij CrossFitTX had ik niet gedacht hier nu nog te sporten. Immers had ik het nog nooit ergens (lees sportschool) lang volgehouden. Maar ondertussen ben ik een aantal jaar verder, sport ik vaker dan ooit en voel ik mij goed. Bij TX ben je geen nummer maar is er persoonlijke aandacht, goede begeleiding en een liefdevolle schop onder de kont. Daarnaast is het ook nog eens een hele leuke club sporters bij elkaar waarbij iedereen in zijn waarde wordt gelaten.
Denice
CrossFit TX Zoetermeer - de box voor iedereen
5
{Iets meer dan een jaar ben ik nu lid van TX. Ik ga met veel plezier naar iedere les. De sfeer is echt heel gezellig en ontspannen. De lessen zijn leuk en professioneel. De coach zijn stuk voor stuk gemotiveerd, professioneel en fanatiek. Er is ruimte voor humor maar er wordt goed op techniek gelet. Ik vind de combinatie en sfeer waarbij er onderling lekker ontspannen kan worden gelachen, maar tijdens de workout serieus en goed getraind en gesport wordt echt ideaal. Tijdens iedere work-out gaat een ieder op zijn eigen manier en niveau stuk. Ik vind het echt een ontzettend goeie leuke leuke box!
Haico
Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Wat is CrossFit?

CrossFit is een fitnessprogramma gemaakt om je fitter dan ooit tevoren te maken. Het richt zich niet op een bepaalde vaardigheid, maar maakt je goed in meerdere vaardigheden en vergroot ook je uithoudingsvermogen. CrossFit haalt het beste uit andere sporten en brengt ze samen in een leuke kracht- / conditietraining.

Welk niveau moet ik hebben om te kunnen beginnen met CrossFit?

Iedereen kan beginnen met CrossFit. Of je nu niks aan sport hebt gedaan of je hebt al meerdere sporten beoefend. Iedereen kan instappen, ongeacht je niveau. Het grootste deel van de bevolking is niet fit en wil het wel worden. CrossFit zorgt ervoor dat elke les “schaalbaar” is, of te wel aan te passen naar kunde en intensiteit.

Wat is een WOD?

WOD is een afkorting van Workout Of the Day. Elke dag is er een nieuwe training, deze worden vaak online in de app van onze box geplaatst. Deze staat ook op het whiteboard geschreven als je de les komt volgen.

Waarom is CrossFit duurder dan een fitness abonnement?

CrossFit lessen zijn altijd onder begeleiding van een professionele en certificeerde CrossFit coach. Hierbij moeten de coaches ook hun uitgebreide kennis bijhouden om de leden goed te kunnen blijven bedienen. Zij zorgen ervoor dat jij beter wordt in je fitheid, technieken, houding conditie en kracht. De groep is niet groter dan 12 personen per les en daardoor is de kwaliteit en aandacht gewaarborgd. Deze lessen zijn nooit hetzelfde, dit komt omdat er vooraf een programmering is gemaakt voor de lange termijn. Dit zorgt er vooral voor dat jij beter wordt in je ALGEHELE fitheid.

Hoe begin ik met CrossFit?

Door een proefles te volgen. Deze GRATIS proefles plan je in door het formulier in te vullen op de website en dan nemen wij snel contact met je op. Als je naar de proefles komt, neem jij een handdoek mee (deze is verplicht vanwege hygiëne) en eventueel een flesje water.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Is CrossFit een teamsport?

Officieel is CrossFit geen teamsport. Maar de community laat het wel voelen als een teamsport. Dat komt dat iedereen betrokken is met elkaar, binnen de les en binnen de box. Dit houdt in dat wij ELKAAR aanmoedigen om de WOD zo goed mogelijk te doen slagen.

Ik doe al een sport, kan ik dit goed combineren met CrossFIt?

ZEKER! CrossFit zorgt voor een ‘overall’ goede conditie (kracht, conditie, flexibiliteit, mobiliteit, nauwkeurigheid etc). Dit kan in veel gevallen zelfs veel voordeel opleveren voor de sport die je nu al beoefend.

Is er een leeftijdgrens voor CrossFit?

CrossFit is voor elke leeftijd geschikt, van jong tot oud. Echter, we hebben wel bijvoorbeeld bij CrossFit Kids (kinderen tot en met 17 jaar) en CrossFit Masters (volwassenen boven de 55 jaar) een aanpast programma. Dit is speciaal voor hun vanwege de fysieke, mentale en neurologische aspecten die erbij komen kijken.

Is CrossFit moeilijk/technisch?

Het is in ieder geval niet makkelijk. Maar alles is aan te leren. CrossFit is namelijk alles! Hiermee bedoelen we dat je elke fysieke vaardigheid ‘moet’ beoefenen en dus beheersen. Naast de vaardigheden wil je er ook alles uithalen om je grenzen en doelen te halen. Door elke les goed te luisteren naar de coach zal je merken dat je deze grenzen gaat verleggen.

Wat voor kleding en of spullen heb ik nodig voor CrossFit?

Als je begint, alleen lekker zittende sportkleding met sportschoenen. Daarna, als je de smaak te pakken hebt raden wij aan om eerst goede ‘CrossFit-schoenen’ aan te schaffen. Na loop van tijd kom je er achter wat handig is voor jou tijdens de WOD’s. Hiervoor kan je altijd vragen stellen aan de coach.